Over mij

karin Op mijn lijstje van dingen die ik gedaan heb in het leven, kom je als rode draad tegen: lesgeven, theater maken, projecten in de culturele sector begeleiden, creatief bezig zijn.
Zo maak ik filmpjes, schilder ik, organiseer feesten, maar buig me net zo vrolijk over een lastig spelling- of rekenprobleem. Of plan, samen met wie het maar nodig heeft, een komende - lastige - periode in.

Loop je vast in je contacten met klasgenoten, of vind je het lastig om vriendjes te maken of te houden ... Dan kunnen we samen aan de slag om wat vaardigheden aan te leren zodat het wat makkelijker gaat.
Hiervoor speel en filosofeer ik met je, reik je vaardigheden op het sociale vlak aan en zet NLP-strategie├źn in om je gedachten tot rust te kunnen brengen.

Als moeder van twee energieke, ondernemende, inmiddels uitwonende kinderen, heb ik ervaren wat er allemaal komt kijken bij het opgroeien en opvoeden tot evenwichtige (jong)volwassenen.

Meer- en hoogbegaafde familie en vrienden in de directe omgeving waren voor mij aanleiding om mij steeds meer te verdiepen in het onderwerp hoogbegaafdheid. Vijf jaar geleden (2009) deed zich de gelegenheid voor als leerkracht op een Leonardoschool te starten, en die kans heb ik met beide handen aangegrepen.
Ik had het geluk veel van deze groep kinderen te mogen leren.

In 2012 ben ik gestart met het volgen van de ECHA-opleiding (European Council for High Ability) aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.